fõoldalra
Benkovits György

I. választókerület
 
Ötvenhat éves számítástechnikai grafikával foglalkozó vállalkozó. Szentendrén született, e városban tanult, él és dolgozik. Tizekét éve a szentendrei önkormányzat tagja. Ismert városi közszereplõ, aki a kultúra és kisebbségi közösségek érdekében, a hagyományok megõrzéséért és ügyeiért dolgozott az elmúlt években. Mint Szentendre egyik legrégebbi dalmát családjának leszármazottja, a horvát kisebbségi önkormányzat vezetõje. Az elmúlt években Castrum, Ulcisia Castra, Szamárhegy címû saját kiadású újságokban és www. benkovits.hu internetes lapján jelentette meg véleményét, adta közre közéleti és helytörténeti írásait.

 

Amikor az ember ötvenhat éves, unokái vannak már és közéleti szereplésre vállalkozik, nem a személyes karrier fontos számára, hanem, hogy olyan élhetõ, fejlõdõ várost hagyjon rájuk, amely megõrizte értékeit, de megszabadult koloncaitól, amelyben jó élni, dolgozni fiatalnak és idõsnek.

- Kulturált várost, amelyben nem kell rettegni a rossz közbiztonság, szégyenkezni a járhatatlan, szemetes utcák miatt.
- Tisztességes és türelmes közigazgatást, hogy az ügyeit intézõ városi polgár ne összeszorult gyomorral induljon a hivatalba.
- Jól szervezett turizmust, értelmes parkolási rendet, amely Szentendrének nem terhet, hanem tisztes bevételt, a vendégeknek élményt nyújt.
- Pótolni kell évtizedes elmaradásokat Szentendre belvárosában, a Nap utca és a Pap sziget környékén. Az itt élõk jogosan követelik, hogy közlekedhetõ útjaik, tiszta, gondozott környezetük legyen.

 

Tudom és tapasztalom, hogy Szentendre városa fontos döntések elõtt áll. Dönteni kell, milyen lesz a XXI. században, mire használja fel a következõ években a rendelkezésre álló európai pénzeket. Ezért, évtizedek alatt kialakult kapcsolataim és ismereteim jó szívvel ajánlom fel Szentendre javára, és ha Ön is érdemesnek tart és megbízik bennem, szívesen dolgozom Szentendréért a jövõben is.

Amennyiben telefonon vagy interneten kíván velem kapcsolatba lépni:
Felhívhat, a 06 20 529 5630 -as mobil, délelõtt, a 06 26 311 519-es telfonon. E-mailt küldhet a: gyorgy@benkovits.hu e-mail címre!


Ajánló szelvényét átadhatja:

/Szentendre Stéger köz 7./ alatti lakásomon, bedobhatja az MSZP Iroda leveles ládájába, /Szentendre Duna korzó 18./ és ha
személyesen kíván találkozni, szombatonként délelõtt 10 órától, 12 óráig várom a Dézsma házban.

 
  GALÉRIA
  CSALÁD
  TESTÜLETBEN
  KULTURÁRÓL
  VÁDAK ÉS VALÓSÁG
   
 
Dalmát Egylet zászlója